Levertijd van onze bestellingen is 1 a 2 werkdagen. Bestellingen die van maandag t/m zondag voor 17.00 gedaan worden,
worden dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren de volgende bezorgkosten:

Nederland €4,95

Gratis verzending vanaf €75,- ( m.u.v. als er voor minder dan dit bedrag daadwerkelijk gehouden wordt. In dat geval worden de 4,95 verzendkosten in mindering gebracht.  

Belgie & Duitsland €6,95

de levertijd zal 1 a 2 dagen langer in beslag nemen dan wanneer een pakketje gewoon binnen Nederland verzonden wordt. 

Je ontvangt per mail een track & trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen. 

 

Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen wat betreft bezorging. Wij als Lara Boutique verzenden voor 17:00 dezelfde dag en vanaf dat moment, ligt het volledig in handen van PostNL. Wanneer de levertijd onbekend is of als bijvoorbeeld het pakketje ergens anders geleverd is, kunnen wij zelf niet inzien waar het pakket zich bevindt. Alleen PostNL heeft hierover de juiste informatie aangezien wij niet in dat bedrijf mee kunnen kijken. Voor bestellingen waarbij de track&trace 5 dagen of langer op dezelfde status blijft staan, mogen jullie contact met ons opnemen. Wij zullen dan een onderzoek starten. 

 

Heb je ervoor gekozen om je bestelling af te halen in de winkel? Je ontvangt hier geen bevestiging van. Jouw bestelling staat meestal binnen 1 uur klaar om afgehaald te worden. Houd er rekening mee dat hierbij ook de 14 dagen retour termijn geldt, geteld vanaf de dag nadat de bestelling geplaatst is.