Alle items die online gekocht worden m.u.v. afgeprijsde artikelen en sieraden (i.v.m. hygiëne) mogen binnen 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Voor een snelle verwerking van je retour dien je de instructies die op de pakbon en retourformulier staan te volgen.

Deze artikelen dienen ongedragen en zonder (make-up) vlekken te zijn en dienen netjes te worden geretourneerd met álle originele aangehechte prijskaartjes en originele verpakking. Items die onvolledig, beschadigd, vies of niet netjes teruggestuurd worden, worden niet geaccepteerd en gaan retour afzender. 

Je bent zelf aansprakelijk voor het aankomen van het pakketje. Zorg er dus voor dat het pakketje voldoende gefrankeerd is en bewaar het verzendbewijsje altijd goed. Zodra jouw retour verwerkt is, storten wij het bedrag binnen 10 werkdagen terug op jouw rekening. Terugbetalingen worden gedaan via de door jou gebruikte betalingsmethode.

Woon je in de buurt van Maastricht? Dan mag je het pakketje ook in de winkel terugbrengen. Let op: terugbetaling van de geretourneerde items wordt per bank verrekent en dus niet in de winkel!

Voorwaarden:

-Sale items (meer dan 30%) mogen niet geretourneerd worden

-Het artikel moet ongedragen, onbeschadigd en zonder (make-up) vlekken zijn, anders wordt de retour niet geaccepteerd.

-Items dienen voorzien te zijn van alle aangehechte prijskaartjes.

-Kosten voor de retourzending zijn voor de koper

-Items die worden geretourneerd buiten de retourtermijn van 14 dagen worden niet retour genomen.

-Wij geven géén wasgarantie. Ontstane problemen na het wassen zijn voor eigen verantwoordelijkheid.

Wij maken geen uitzonderingen op bovenstaande voorwaarden. Wanneer de retourzending niet voldoet, zenden wij het item retour en zullen we deze kosten doorberekenen aan de klant.

Download hier het retourformulier:

download retourformulier

Bij aankopen die in onze winkel gekocht zijn en die geretourneerd worden, geven wij geen geld terug. Voor dit bedrag mag je iets anders uitzoeken of je ontvangt een tegoedbon.