Alle items die online gekocht worden m.u.v. afgeprijsde artikelen en sieraden (i.v.m. hygiëne) mogen binnen 14 dagen aan ons geretourneerd worden. Voor een snelle verwerking van je retour dien je de instructies die op de pakbon en retourformulier staan te volgen. De 14 dagen gaan in de dag nadat je jouw bestelling hebt ontvangen en op de 14e dag dient deze bij ons binnen te zijn.

Deze artikelen dienen ongedragen en zonder (make-up) vlekken te zijn en dienen netjes te worden geretourneerd met álle originele aangehechte prijskaartjes en originele verpakking. Items die onvolledig, beschadigd, vies of niet netjes teruggestuurd worden, worden niet geaccepteerd en gaan retour afzender. 

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je bent zelf aansprakelijk voor het aankomen van het pakketje. Zorg er dus voor dat het pakketje voldoende gefrankeerd is en bewaar het verzendbewijsje altijd goed. Zodra jouw retour verwerkt is, storten wij het bedrag binnen 10 werkdagen terug op jouw rekening. Een werkdag is van maandag t/m vrijdag en de 10 werkdagen gaan in de dag nadat we jouw bestelling retour hebben ontvangen. Let op: Wij versturen geen bevestiging als het pakketje bij ons binnenkomt. Dit dien je zelf met jouw eigen track&trace na te kijken. Terugbetalingen worden gedaan via de door jou gebruikte betalingsmethode. Voor iedereen die met DHL retour wilt sturen, let op: Zorg ervoor dat jouw pakketje overdag door DHL geleverd wordt. Wij zijn alleen overdag geopend en avondpakketjes worden niet bij ons bezorgd maar bij het eerste beste adres waar iemand thuis is. Onze winkel bevindt zich in een winkelgebied en wij kunnen dus niet de stad uit, om bij iemand dit pakket te gaan ophalen. Houd hier rekening mee! Via PostNL ben je er zeker van dat het overdag geleverd wordt!!

Woon je in de buurt van Maastricht? Dan mag je het pakketje ook in de winkel terugbrengen. Let op: terugbetaling van de geretourneerde items wordt per bank verrekent en dus niet in de winkel!

Voorwaarden:

-Bij sale items die met meer dan 30% zijn afgeprijsd vindt geen restitutie plaats, maar ontvang je een tegoedbon van de webshop

-Het artikel moet ongedragen, onbeschadigd en zonder (make-up) vlekken zijn, anders wordt de retour niet geaccepteerd.

-Items dienen voorzien te zijn van alle aangehechte prijskaartjes.

-Kosten voor de retourzending zijn voor de koper

-Items die worden geretourneerd buiten de retourtermijn van 14 dagen worden niet retour genomen. Je dient zelf contact op te nemen, om deze items weer aan jou retour te sturen. 

-Wij geven géén wasgarantie. Ontstane problemen na het wassen zijn voor eigen verantwoordelijkheid.

Wij maken geen uitzonderingen op bovenstaande voorwaarden. 

Download hier het retourformulier door op onderstaande link te klikken:

download retourformulier

Bij aankopen die in onze winkel gekocht zijn en die geretourneerd worden, geven wij geen geld terug. Voor dit bedrag mag je iets anders uitzoeken of je ontvangt een tegoedbon.